Opcje przeglądania

Technik żywienia i usług gastronomicznych

BHP W BRANŻY GASTRONOMICZNEJ WSIP, PIOTR DOMINIK BHP W BRANŻY GASTRONOMICZNEJ WSIP, PIOTR DOMINIK
Producent: WSIP
Cena: 50,70 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
  • nowość
DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII REA - WSIP DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA W GASTRONOMII REA - WSIP
Producent: WSIP
Cena: 50,71 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
  • nowość
OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTR. KWAL. T.15.3 ĆW REA-WSIP OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTR. KWAL. T.15.3 ĆW REA-WSIP
Producent: WSIP
Cena: 48,17 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
  • nowość
ORGANIZACJA PRODUKCJI GASTRONOMICZNEJ NPP WSIP ORGANIZACJA PRODUKCJI GASTRONOMICZNEJ NPP WSIP
Producent: WSIP
Cena: 41,81 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
  • nowość
ORGANIZACJA ŻYWIENIA I USŁ. GASTR.KWAL.HGT.12.CZ.1 ORGANIZACJA ŻYWIENIA I USŁ. GASTR.KWAL.HGT.12.CZ.1
Producent: WSIP
Cena: 58,32 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
  • nowość
ORGANIZACJA ŻYWIENIA I USŁ. GASTR.KWAL.HGT.12.CZ.2 ORGANIZACJA ŻYWIENIA I USŁ. GASTR.KWAL.HGT.12.CZ.2
Producent: WSIP
Cena: 58,32 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
  • nowość
ORGANIZACJA ŻYWIENIA I USŁUG GASTR.TG.16 CZ.1 PODR ORGANIZACJA ŻYWIENIA I USŁUG GASTR.TG.16 CZ.1 PODR
Producent: WSIP
Cena: 58,32 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
ORGANIZACJA ŻYWIENIA I USŁUG GASTR.TG.16 CZ.2 PODR ORGANIZACJA ŻYWIENIA I USŁUG GASTR.TG.16 CZ.2 PODR
Producent: WSIP
Cena: 58,32 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
PLANOWANIE I OCENA SPOSOBU ŻYWIENIA ĆWICZENIA CZ.2 PLANOWANIE I OCENA SPOSOBU ŻYWIENIA ĆWICZENIA CZ.2
Producent: FORMAT-AB
Cena: 26,83 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
PODSTAWY GASTRONOMII I TECHNOLOGII ŻYWN. CZ.1 WSIP PODSTAWY GASTRONOMII I TECHNOLOGII ŻYWN. CZ.1 WSIP
Producent: WSIP
Cena: 48,17 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
  • nowość
PODSTAWY GASTRONOMII I TECHNOLOGII ŻYWN. CZ.2 WSIP PODSTAWY GASTRONOMII I TECHNOLOGII ŻYWN. CZ.2 WSIP
Producent: WSIP
Cena: 48,17 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
PRACOWNIA GASTRONOMICZNA. KWALIFIKACJA T.6 PRACOWNIA GASTRONOMICZNA. KWALIFIKACJA T.6
Producent: WSIP
Cena: 50,71 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
  • nowość
SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW CZ. 2 SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW CZ. 2
Producent: WSIP
Cena: 48,17 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW CZ. 3 SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW CZ. 3
Producent: WSIP
Cena: 51,99 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
  • nowość
SPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW KW. TG.07 CZ.2 WSIP SPORZĄDZANIE POTRAW I NAPOJÓW KW. TG.07 CZ.2 WSIP
Producent: WSIP
Cena: 58,32 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
szt.
zobacz więcej
  • nowość
Producenci